Hoe kan ik meer leads genereren?

Met copywriting verkoop je, met contentwriting verleid je. Ziedaar het geheim om meer leads te genereren: content. Zowel online als offline gaat Twoons voor jou na waar je klanten zitten en met welke content je ze kan verleiden. Vergelijk het met vissen: een blog of Facebookpost lokt klanten naar je merk, een specifiek aanbod doet ze bijten.

Planet-eco, HM Projects en AT3-team Architecten halen meer leads binnen dankzij Twoons.

Verspreid regelmatig content

Hoe meer je van je laat horen, hoe sneller je in de hoogste schuif komt te liggen. En dus: hoe makkelijker een klant aan jou zal denken als hij je product wil kopen. Er is geen ultieme richtlijn voor contentmarketing. Maar ons uitgangspunt is simpel: als je iets te vertellen hebt, moet je het vertellen. Ook al is dat élke dag.

Laat je content maken

Het is niet evident om zelf content te bedenken. Je bent het niet gewoon, je hebt er geen tijd voor of je vindt creatief zijn moeilijk. Twoons denkt voor jou een contentkalender uit. Daarmee plannen we op voorhand waar we welke content gaan verspreiden.

Bijvoorbeeld elke dag een Facebookpost, elke week een e-mail, elke maand een blog. Of wat ook werkt: een specifieke landing page, resultaatgerichte Google Ads en tactische posts op LinkedIn. We bekijken het en volgen het op.