Crisiscommunicatie

Twoons organiseert op regelmatige tijdstippen crisiscomm unicatie-oefeningen voor ons en deze doen ons altijd beseffen dat we nooit genoeg voorbereid kunnen zijn op de mogelijke impact van een crisis op onze reputatie

Gert-Jan Merkx

Kumpen

Crisiscommunicatie

Als bouwbedrijf hechten we veel belang aan veiligheid en goede communicatie. Crisissituaties zijn helaas nooit uitgesloten. Daarom hebben we samen met Twoons een crisiscommunicatieplan uitgetekend.

Loïc Verstraeten

Williemen Groep

Social media management

Samenwerken met Twoons deed me de vele mogelijkheden van een platform als LinkedIn ontdekken.

Mark Schoreels

Mark Schoreels

Social media management

Sinds Twoons ons ondersteunt met onze Facebookpagina zagen we een opmerkelijke stijging in volgers, vind-ik-leuks en bereik.

Frank Schurer

Triflex België

Email marketing

Samen met Twoons startten we recent met een nieuwsbrief en halen momenteel een doorklikratio van om en bij de 10%, of meer dan 8% hoger dan het gemiddelde in onze sector… Emailmarketing werkt wel degelijk.

Marc De Koninck

HM Projects

Email marketing

Bij CARBU.COM informeren we dagelijks tienduizenden energieverbruikers over de veranderende brandstofprijzen per e-mail. Twoons helpt ons hierbij op een efficiënte manier.

Stéphane Hougardy

Fuel Media Service

Blogging

Twoons liet ons inzien dat we dankzij blogartikels effectief kunnen inspelen op de actualiteit die voor onze klanten belangrijk is.

Chris Heyvaert

A-projects

Blogging

De blog content die Twoons voor ons ontwikkelt onderstreept duidelijk onze expertise en ons oplossingsgerichte benadering naar klanten toe.

Bart Corryn

Planet-eco

Media relations

De voorbije maanden hebben we dankzij Twoons heel wat relevante journalisten ontmoet. Dit resulteerde in kwalitatieve coverage voor Vitis Life.

Filip Potteau

Vitis Life BB

Media relations

Twoons ondersteunt ons met het opstellen en uitsturen van persberichten. Het resultaat mag er zijn: jaarlijks oogsten we zo’n 100 positieve artikels over SPIE Belgium in de Belgische media.

Jean-Pierre Martin

SPIE Belgium

Strategy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor magna aliqua.

Koen Goor

Ter Heyde

Strategy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor magna aliqua.

Maarten Van Crombrugge

VC Thuisverpleging