Online Workshop Storytelling

Zelf werk ik als journalist en zet dagelijks nieuwsfeiten om tot verhalen. Ik volgde deze workshop om mijn verhaaltechnieken uit te breiden en dat heeft deze ook zeker gedaan. Niet alleen worden er goede algemene tips gegeven om verhalen beter te vertellen, ook wordt er individueel gekeken hoe je je eigen verhalen kan verbeteren. Ik vond de online workshop storytelling van Twoons zeker een verrijking.

Nette Loots

journaliste ATV

Online Workshop Storytelling

Bedrijven zijn slechts lege dozen als er geen verhaal achter zit.
Met onze naam ‘Unicorn Graphics’ was er volgens mij meer te doen. Vandaar dat ik me inschreef voor de online training van Twoons.
Chris leerde ons aan de hand van praktische tips en oefeningen om een verhaal te schrijven en op een vlotte manier naar buiten te brengen.
Bovendien volgde er nog een opvolgmoment waarin elk bedrijf een 1-op-1 coaching kreeg om de opgedane kennis effectief in de praktijk om te zetten.
Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar meer diepgang in het bedrijfsleven. Samenwerken met Twoons is altijd een plezier!

Unicorn Graphics

Online Workshop Storytelling

De Workshop Storytelling gaf mij veel duidelijke inzichten. Ik leerde er, naast het gebruik van verhalende schrijftechnieken, ook de klant concreet centraal te stellen in het verhaal van mijn onderneming. Ik kan deze workshop alleen maar aanbevelen aan alwie aan de slag wil met een eigen story.

Patricia De Moor

Forever Living Products

Online Workshop Storytelling

De vele technieken die ik heb aangeleerd in de Workshop Storytelling van Twoons heb ik onmiddellijk in de praktijk kunnen gebruiken in mijn voorbereiding voor een bijdrage op televisie. De workshop deed mij ook anders nadenken over de manier waarop mijn klanten advies verleen. Een aanrader!

Veerle Borremans

Lingerie Immagine

Online Workshop Storytelling

Als beginnend ondernemer in online business was jouw presentatie een echte eye-opener. Het creëren van een identiteit, een essentieel onderdeel van online sales, kan niet zonder storytelling. Daarvan ben ik nu overtuigd.

Je bent erin geslaagd om een voor mij zeer vaag begrip in twee sessies helder te schetsen.

Ik apprecieer ten zeerste de no-nonsense benadering waarbij je niet vanuit een theoretisch kader maar vooral met duidelijke tools en hints storytelling toelicht.

Bedankt!

Filip P.

Online Workshop Storytelling

Ik raad het zeker aan om een workshop bij Twoons te volgen. Ikzelf heb de workshop storytelling gevolgd en was aangenaam verrast door de structuur van de workshop, de interactie tussen de verschillende deelnemers en de kennis van de lesgever.

De workshop werd op een heel interactieve manier gegeven, waarbij alle vragen aan bod kwamen en de cursus was een mooie leidraad. De workshop bracht me heel wat inzichten en na de workshop kan je er dan ook meteen mee aan de slag.

Ook de opvolging nadien is een meerwaarde, er volgde nog een 1-op-1 gesprek waarbij Chris specifiek ingaat op jouw situatie en wat jij nodig hebt, met zijn kennis leidt hij jou dan ook in de juiste richting.

Ik blijf Twoons volgen en ben zeker van plan om nog workshops te volgen, de praktische aanpak helpt je vooruit in je business.

Greet Vandekerckhove

Papilio

Crisiscommunicatie

Twoons organiseert op regelmatige tijdstippen crisiscomm unicatie-oefeningen voor ons en deze doen ons altijd beseffen dat we nooit genoeg voorbereid kunnen zijn op de mogelijke impact van een crisis op onze reputatie

Gert-Jan Merkx

Kumpen

Crisiscommunicatie

Als bouwbedrijf hechten we veel belang aan veiligheid en goede communicatie. Crisissituaties zijn helaas nooit uitgesloten. Daarom hebben we samen met Twoons een crisiscommunicatieplan uitgetekend.

Loïc Verstraeten

Williemen Groep

Media relations

Twoons heeft ons in een eerste tijd getoond hoe we de belangstelling van de pers kunnen wekken met aangepaste en relevante content. Vandaag zijn het de journalisten zelf die ons contacteren voor een antwoord op hun actuele vragen en informatiebehoeften.

Mathilde Faure

Marketing & Event Coordinator
MyData-TRUST

Social media management

Sinds Twoons ons ondersteunt met onze Facebookpagina zagen we een opmerkelijke stijging in volgers, vind-ik-leuks en bereik.

Frank Schurer

Triflex België

Email marketing

Samen met Twoons startten we recent met een nieuwsbrief en halen momenteel een doorklikratio van om en bij de 10%, of meer dan 8% hoger dan het gemiddelde in onze sector… Emailmarketing werkt wel degelijk.

Marc De Koninck

HM Projects

Email marketing

Bij CARBU.COM informeren we dagelijks tienduizenden energieverbruikers over de veranderende brandstofprijzen per e-mail. Twoons helpt ons hierbij op een efficiënte manier.

Stéphane Hougardy

Fuel Media Service

Blogging

Twoons liet ons inzien dat we dankzij blogartikels effectief kunnen inspelen op de actualiteit die voor onze klanten belangrijk is.

Chris Heyvaert

A-projects

Blogging

De blog content die Twoons voor ons ontwikkelt onderstreept duidelijk onze expertise en ons oplossingsgerichte benadering naar klanten toe.

Bart Corryn

Planet-eco

Media relations

De voorbije maanden hebben we dankzij Twoons heel wat relevante journalisten ontmoet. Dit resulteerde in kwalitatieve coverage voor Vitis Life.

Filip Potteau

Vitis Life BB

Media relations

Twoons ondersteunt ons met het opstellen en uitsturen van persberichten. Het resultaat mag er zijn: jaarlijks oogsten we zo’n 100 positieve artikels over SPIE Belgium in de Belgische media.

Jean-Pierre Martin

SPIE Belgium

Digitale Communicatie

We lieten onze nieuwe website maken door Twoons, die dit realiseerde samen met hun webpartner Siteffect.
We kregen hier al veel lovende reacties op. Twoons helpt ons nu ook met het uitwerken van een preventief crisiscommunicatieplan.
Voor communicatiestrategie en tactische implementatie: één adres en dat is Twoons!

Natuurbelevingshoeve JoLi

Liesbeth Christiaens

Natuurbelevingshoeve JoLi

Communicatiestrategie

Werken met Twoons is voor EEG Group een grote verrijking. Zowel op het vlak van strategische als van tactische communicatie worden we zeer goed ondersteund. Bovendien heeft Twoons een frisse kijk op onze interne én externe manieren van communiceren.

Logo EEG Group

Deborah Losfeld

EEG Group

Social Media Management

Werken met Twoons geeft mij vooral gemoedsrust. Ik kan er in alle vertrouwen van uitgaan dat Twoons het nodige doet voor mijn social media-accounts. Relevante content en met de frequentie de we samen hebben bepaald. Ik ben bijzonder positief over onze samenwerking.

EZ Ergonomics

Evy Verheirstraeten

EZ Ergonomics