Als je communicatiestrategie vastligt, dan weet je wat je moet vertellen en aan wie. Maar ook hoe je het vertelt, is belangrijk. Laat daarom je teksten schrijven door Twoons. Je hebt de keuze tussen copywriting of contentwriting. Het doel is bij allebei hetzelfde: je klanten overtuigen.

Copywriting verkoopt

Een slogan voor je bedrijf? Een advertentie met je jongste promo? Een spotje op de radio? Je wil dat mensen nú je product of dienst kopen. Dat doe je met sterke commerciële teksten. Elk woord moet raak zijn. Onze copywriting vuurt ze op je klanten af. En doet ze kopen.

Contentwriting verleidt

Met content mik je op lange termijn: je wil je expertise delen in een blog, op sociale media of in een redactioneel stuk. Kom je over als iemand met kennis van zaken? Dan lig je bij je klanten in de bovenste schuif. Onze contentwriting verleidt ze met de juiste woorden. En zorgt dat ze straks hun portemonnee opentrekken.

Contentwriting verleidt je klanten met de juiste woorden. Copywriting doet ze kopen.

En wat met andere content?

Contentmarketing is meer dan contentwriting. Een videogetuigenis van een tevreden klant of een pr-stunt is evengoed een vorm van content. Twoons bekijkt wat voor jouw product of dienst de beste vorm is. Daarna maken we het gewoon.